На 19 юни в Летния театър във Варна за първи

...
На 19 юни в Летния театър във Варна за първи
Коментари Харесай

Тандемът ДОНИ и МОМЧИЛ за първи път във Варна от 25 години насам | – на 19 юни в Летния театър

На 19 юни в Летния спектакъл във Варна за първи път от 25 години насам на една сцена пред варненска аудитория ще стъпят Дони и Момчил. Тандемът ще зарадва варненци с няколко свои емблематични части, а Момчил Колев с изключение на зад пиано, ще се включи и вокално в тях. Изпълненията на Дони и Момчил ще бъдат част от във Варна на 19 юни, който дава старт на лятното турне на супер групата на България. В летните им концерти ще се включат още звездни посетител - Косьо Цеков от ФСБ, Наско от Б.Т.Р., а в другите градове се чакат и посетители – изненада, разкриват музикантите.

Легендарните Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански от „ Фондацията “ дават обещание ужасно въодушевление за всички присъстващи с най-обичаните български песни на генерации българи – безконечни шлагери издържали инспекцията на времето.

„ Най-старата ария, която изпълняваме на сцената е от 1967 година и тя е „ Бяла тишина “ “, споделя Дони.
След 19 ЮНИ в Летен спектакъл – Варна, супер групата ще зарадва почитателите си още на 20 ЮЛИ в Летен спектакъл – Бургас и на 6 АВГУСТ в Античния спектакъл в Пловдив.

за концертите „ ФОНДАЦИЯТА чества 10 години към света “ на 19 ЮНИ в Летен спектакъл – Варна, на 20 ЮЛИ в Летен спектакъл – Бургас и на 6 АВГУСТ в Античния спектакъл в Пловдив се продават в системата на Ticketportal.bg и на касите на театрите по градове. Могат да бъдат закупени още от книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна. Началото на събитията е от 20:00 ч.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР