На 19 октомври в София ще се проведе първия ФОРУМ

...
На 19 октомври в София ще се проведе първия ФОРУМ
Коментари Харесай

Осем успешни предприемачи споделят своя опит

На 19 октомври в София ще се организира първия ФОРУМ за споделен бизнес опит, в който сполучливи бизнесмени в разнообразни бизнес области ще споделя своя метод за превъзмогване на компликациите при започване на бизнеса. Събитието се провежда от BNI България – клон на интернационалната организация за бизнес посредством рекомендации BNI.

Осем от членовете на другите сдружения на BNI в България, чийто път е провокация, прекарване и основа за сполучлив бизнес са определени за представители във форума ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС.

Очаква се събитието да събере над 200 представители на разнообразни бизнеси, бизнесмени и водачи. Темите, които ще показват лекторите ще са фокусирани върху персоналната история на всеки от тях и изборите, с които са развили своите компании, както и провокациите, които са преодолели. В програмата са включени:

“Как да накараме чиновниците си да работят като съдружници” - Николай Кондев, притежател на рекламна организация „ Номер 1 Адвъртайзинг “, член на Дружество BNI Партньори.

„ Успехът ръка за ръка с персоналната идеология “ – Павел Хрисков, създател на Интелексис България, член на Дружество BNI Успех

“Мениджър, фрийлансър, шеф, бизнесмен – какво научих от тези функции?” - Ангелина Пенкова, създател на маркетинг организация Комтрейл, стратегическо маркетинг консултиране и връзки

“Нищо няма да излезе от теб, Гена!”, Гена Събева, Събеви груп - съветник на вложители в строителството за пътя от продавачка на копчета до вложител

“Стоматология със страст”, доктор Бранимир Кирилов, притежател и шеф стоматологична клиника Медикал Дент

“За сладкарството като пристрастеност или още Cake Box”, Виктория Алексиева, основател и шеф на сладкарско ателие Cake Box

„ Пътят на Creditland “ Деян Василев, основател и изпълнителен шеф на Моите пари

„ Защо не изгубих вяра “ Надежда Ванева, информационна организация 3CON

„ Много хора се възхищават на триумфа на персони, като Джобс, Мъск, Зукърбърг и Гейтс. Вдъхновяват се от тях и техните бизнеси и хрумвания. Целият свят се възхищава на плода на техния труд и старания. Техните артикули са капитализирали милиарди и всичко наподобява някак, като реализирано с лекост или просто чист шанс. Дали в действителност обаче всичко това е реализирано с лекост или на шанс? През дребния си опит в бизнеса и наблюдавайки историите на такива хора забелязах нещо общо сред тях и действително по кое време настава триумфа. “ – споделя Павел Хрисков.

Философия на BNI е „ Печелиш повече, когато помагаш на другите да печелят! “ (Givers Gain®). Основните полезности, върху които организацията се концентрира са Традиции + Иновации, Признание и Отговорност. Силата на BNI е в силата на споделените полезности, голямата положителна сила, която сплотява локалните бизнеси и им оказва помощ дружно да стават по-умели, по-големи и да оставят по-значим отпечатък.



Входна такса за членове на BNI – 20 лева

Всеки член има опция да предложения със себе си един заместител, сътрудник или другар на цената за членове.

Стандартен вход: 35 лева

Цена на място преди началото на събитието: 45 лева

Регистрацията е отворена в sabitie.bg

Повече информация може да прочетете на формалния блог на организацията >>>

Събитието във Фейсбук >>>
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР