На 19 май председателят на Международния олимпийски комитет Томас Бах

...
На 19 май председателят на Международния олимпийски комитет Томас Бах
Коментари Харесай

Томас Бах очаква задълбочено сътрудничество с КМГ в излъчването на Олимпийските игри и в изкуствения интелект

На 19 май ръководителят на Международния олимпийски комитет Томас Бах посети централата на Китайската медийна група (КМГ) в Шанхай дружно с нейния шеф Шън Хайсюн. Там той връчи лиценз на екипа, който ще работи за отразяването на Олимпийските игри в Париж това лято, взе участие в представянето на логото на КМГ за събитието и в старта на олимпийската графа в емисията „ Сутрешни спортни вести “.

Бах съобщи също, че чака задълбочено съдействие сред МОК и КМГ в региона на изкуствения разсъдък и електронните спортове.

Шън Хайсюн уточни, че КМГ е подготвена с екипа си за Париж, който – по думите му – ще отрази Олимпиадата на международно равнище.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед30286Саймън Ципис: Англо-саксонците постоянно съумяват да оставят анти-система на системата, която напускатАлтернативен Поглед12514 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед13006 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед112079Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16949 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед112079Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за / Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР