На 19 март се очаква да се събере партиен форум

...
На 19 март се очаква да се събере партиен форум
Коментари Харесай

Борислав Сандов няма да се кандидатира за съпредседател на „Зелено движение“

На 19 март се чака да се събере партиен конгрес на групировката, на който би трябвало да бъде определено ново управление.

" Като човек, който е взел участие в основаването на партията и е бил неин съпредседател през половината от времето от 2008 година до момента, считам за собствен дълг да остана в управителните органи и ще приема номинация за член на Изпълнителния съвет ", показва в обявата си Сандов.

Той изяснява, че е взел решението да не се кандидатира още веднъж за съпредседател след дълго обсъждане и преценка за резултатите от другите разновидности.

Основната причина за решението е огромната му ангажираност в границите на държавното управление и Министерството на околната среда и водите, което оглавява. Сандов изяснява, че работата е извънредно натоварена и времеемка, изключително в обстановката, в която се намират страната и планетата ни в този момент.

" Точно тъй като одобрявам отговорно както развиването на страната, по този начин и развиването на " Зелено придвижване ", мисля, че е по-добре да не съвместявам тези две позиции ", показва той. И добавя, че в организацията има задоволително хора, за които е уверен, че ще се оправят чудесно отпред на " Зелено придвижване ".

" Има за кого да дам гласа си и имам вяра, че с сътрудниците ми ще изберем най-подходящите хора за ръководството на партията ", написа Борислав Сандов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР