На 19 и 20 октомври 2018 г. в България ще

...
На 19 и 20 октомври 2018 г. в България ще
Коментари Харесай

Безплатни консултации: Два нови теста повишават успеваемостта при инвитро

На 19 и 20 октомври 2018 година в България ще гостува доцент Сабри Джавкайтар – един от топ експертите на Здравна група „ Бахчеджи “ (Bahçeci), известна с високата си успеваемост при инвитро процедури. Освен опита и престижа на една от водещите клиники за инвитро оплождане в света, доцент Джавкайтар ще даде на българските пациенти и информация за два напълно нови теста, които покачват в допълнение успеваемостта на инвитро процедурите, изключително при двойки с повтарящи се несполучливи опити и спонтанни аборти. Те се ползват в клиника „ Бахчеджи “ напълно неотдавна и за първи път в Турция, по едно и също време с най-хубавите инвитро центрове в света.
Доц. Сабри Джавкайтар ще съветва гратис двойки с репродуктивни проблеми в София по покана на Звезделина Лютфи, шеф на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, в границите на самодейността им да дават достъп на българските пациенти до най-съвременните способи в медицината, като си партнират с едни от най-хубавите лечебни заведения и експерти от целия свят.

Нова епоха в инвитро оплождането – тестванията EMMA и ALICE
Доскоро маточната среда се смяташе за изцяло стерилна, само че се откри, че в нея има микроорганизми. Някои от тях са потребни и разрешават да настъпи бременност, както и тя да продължи по здравословен метод. В матката има съществуване на микроби, които назоваваме лактобацили и които улесняват образуването и поддържането на бременността.
С теста ЕММА се изследва цената на лактобацилите и в случай че те са достигнали нужното равнище, се минава към осъществяване на ембриотрансфер, за повишение шанса за бременност.
Тестът ALICE, от своя страна, изследва цената на нездравословните микроорганизми в маточната среда, за определяне на продължителен ендометрит или болест в матката, на които се дължи образуването на микробите. Около 25% от пациентите с повтарящи се несполучливи IVF опити имат продължителен проблем с ендометриума. Тестът ALICE се употребява точно за разкриване и лекуване на този продължителен ендометрит. При съществуване на проблем се организира лекуване, след което процентът на успеваемост за зачеване при тези пациенти се усилва доста.
По едно бебе на всеки 2.5 часа
Здравна група „ Бахчеджи “ сплотява 12 клиники в 7 страни и е учредена от един от пионерите на инвитро оплождането в Турция - проф. доктор Мустафа Бахчеджи. Всяка от клиниките отбелязва триумф при репродуктивните процедури над междинното за Европа, като реализира впечатляващи резултати даже и при тежките случаи на неплодородие. Работещите в „ Бахчеджи “ над 400 експерти обичат да споделят, че са част от най-голямото семейство в Турция с 40 000 бебета, в което на всеки 2 часа и половина се ражда един нов живот. За това способства и бързото въвеждане на най-иновативните способи в тази бързо разрастваща се сфера, които разрешават все по-висока успеваемост даже и при двойки, за които до скоро се смяташе, че нямат късмет за бебе. За това способстват генетичният скрининг, комплексният хромозомен скрининг, измерването на ендометриалната схватливост ERA и новите решения за увеличение на вероятността за зачеване (MicroFilter-Fertile Ultimate, MitoScore и изображения на занимателен кадър).
Сега двойки от България, които се интересуват от инвитро оплождане, могат да се съветват гратис с доцент доктор Сабри Джавкайтар на 19 и 20 октомври, като се запишат авансово на телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0879 977 401 или 0895 770 869.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР