На 19 февруари стартира новият сезон на Като две капки

...
На 19 февруари стартира новият сезон на Като две капки
Коментари Харесай

Тайната падна! Ето кои са всички участници в новия сезон на „Капките“! Жените ще плакнат очи

На 19 февруари започва новият сезон на „ Като две капки вода “.
Няма никаква изненада във връзка с водещите. И тази година това са Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро. Към журито в състав Фънки, Хилда Казасян и Веско Маринов ще се причисли и поп звездата Любо Киров, на който феновете разпореждат огромни очаквания за многообразие в шоуто.
Сред звездните участници ще са силиконката Джулиана Гани и фолк певицата Мария.
Естрадната звезда Панайот Панайотов ще покаже на какво е кадърен и ще подсети още веднъж за себе си. С присъединяване си в „ Капките “ се надява да ускори интереса към себе си и да стартира да върви по-често по концерти, написа show.blitz.
Тази година в шоуто влизат двама от мъжките секссимволи на България. Това са Иво Аръков и артистът Владимир Зомбори. Жените сигурно ще имат мотив да гледат и занапред стискат палци обичаните мъже на България да имат по-разголени облици, с цел да покажат стегнатите си тела.
Наско от Б.Т.Р. доста пъти е подправен в „ Като две капки вода “, само че едвам в този момент се осмелява самият той да влезе в тази роля и да имитира свои сътрудници.
Певицата Християна Лоизу пък ще е от пеещите участници и сигурно на нея ще дадат все пеещи реализатори, тъй като това е нейната мощ.
Ще ви издадем и още едно име – актрисата Елена Атанасова, която познаваме добре от сериала „ Ол инклузив “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР