На 19 февруари /събота/ от 11.00 часа актьорите от Общинския

...
На 19 февруари /събота/ от 11.00 часа актьорите от Общинския
Коментари Харесай

„Бременските музиканти“ очакват своите зрители в Общински куклен театър – Благоевград

На 19 февруари /събота/ от 11.00 часа актьорите от Общинския куклен спектакъл – Благоевград ще се превъплътят в героите на „ Бременските музиканти “.

Постановката е по познатата приказка на Братя Грим. Режисурата и драматизацията са на Яна Борисова, сценография и костюми – Виктория Андрекова. Музиката е на Милен Кукошаров, а хореографията е на Аладин Алиибрахим.

За най-малките фенове, на сцената на Общинския куклен спектакъл – Благоевград ще излязат актьорите Десислава Чардаклиева, Виктор Кападжиев, Наталия Петкова, Диян Георгиева, Атанас Димитров, Александър Станковски и посетител артистът Иван Тодоров.

Това е история за положителното и злото, за другарството и за това, че постоянно би трябвало да почитаме и да се грижим за възрастните хора, тъй като те носят мъдростта и опита на живота. Спектакълът е пъстър с доста танци, фантастични костюми, песни и музика. Забавен и назидателен, както за деца по този начин и за възрастни, той носи послания и смисъл, които фенът може да открие единствено в театъра.

Билети на касата на театъра един час преди представлението. Резервации на телефони: 0878 881 793 и 0877 600 180.

Цялата стратегия на театъра може да видите на:.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР