На 19 февруари (понеделник) в София ще бъде отбелязана 151-годишнината

...
На 19 февруари (понеделник) в София ще бъде отбелязана 151-годишнината
Коментари Харесай

На 19 февруари в София ще бъде отбелязана 151-годишнината от гибелта на Васил Левски

На 19 февруари (понеделник) в София ще бъде маркирана 151-годишнината от гибелта на Васил Левски. Възпоменателната церемония-поклонение пред Паметника на Апостола на свободата в столицата е с начало 18.00 часа.

Началото на пропускателния режим за жители е от 17.00 часа.

Желаещите да участват на церемонията ще имат достъп през три пункта за инспекция – на кръстовището на бул. " Васил Левски " и ул. " Оборище " ; при бул. " Дондуков " и бул. " Васил Левски " и при бул. " Янко Сакъзов " и ул. " Панайот Волов ".

Служителите на НСО ще правят инспекции за предмети, общоопасни средства и субстанции на съображение член 30, алинея 1 от Закона за Националната работа за защита. Гражданите ще бъдат проверявани с металдетектори за съществуване на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими субстанции, източници на йонизиращи лъчения, пиротехнически произведения. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани до мероприятието. Достъпът на лица във очевидно несъответстващо положение също ще бъде лимитиран.

Цветя пред Паметника на Апостола ще могат да бъдат полагани в деня на събитието до 15.00 часа и след привършване на формалната гала, оповестиха от НСО.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР