На 19 декември 2019 г., на сцената на Зала 1

...
На 19 декември 2019 г., на сцената на Зала 1
Коментари Харесай

Флотските музиканти зарадваха варненци с великолепен празничен концерт

 На 19 декември 2019 година, на сцената на Зала 1 на Фестивален и конгресен център, Представителният духов оркестър на Военноморските сили показа за жителите и гостите на Варна своя празничен коледен благотворителен концерт.

Благодарение на напъните на съорганизаторите – Община Варна, Фестивален и конгресен център и Военноморските сили, феновете се любуваха на майсторски и въодушевено изпълнен музикален театър. Произведенията на класическите създатели, съчетани със модерни аранжименти на известни песни, накараха многочислената аудитория бурно да приветства оркестрантите.

Под диригентската палка на капитан-лейтенант Георги Зайранов пред всички присъстващи беше поднесена музикална приказност от разнородни осъществявания, превзела абсолютно страстите и възприятията им в навечерието на коледните и новогодишни празници.

Много от присъствалите на концерта откликнаха на апела да бъдат дарени средства за подкрепяне децата на починали при осъществяване на служебния си дълг военнослужещи и цивилни чиновници. Събраните средства ще бъдат приведени по сметката на фондация " Деца на Българската войска ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР