На 19 декември 2017 г. от 11 ч. главният прокурор

...
На 19 декември 2017 г. от 11 ч. главният прокурор
Коментари Харесай

Сотир Цацаров и заместникът му ще открият новата сграда на РП - Чирпан

На 19 декември 2017 година от 11 ч. основният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила и заместникът му и шеф на Национална следствена работа Борислав Сарафов ще открият новата постройка на Районна прокуратура-Чирпан.

Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Церемонията планува освещаване на постройката от Старозагорския митрополит Киприян.

Гости на мероприятието ще бъдат ръководители на окръжните и районни съдилища в Стара Загора и Чирпан, представители на Прокурорската гилдия от сегашния и някогашен Висш правосъден съвет, апелативният прокурор на Пловдив Иван Даскалов, административните ръководители на Оперативна програма – Стара Загора и районна прокуратура – Чирпан, регионалният шеф на Стара Загора, кметове на общини и други

Сградата на районна прокуратура – Чирпан е някогашна благосъстоятелност на Министерството на защитата, предоставена за прилагане на правосъдната власт с Решение на Министерски съвет от 2016 година Ремонтът е сбъднат напълно със средства от бюджета на Прокуратурата на Република България. До момента прокурорите и чиновниците от районна прокуратура – Чирпан работеха при едни от най-тежките материално-битови условия.

През актуалната година беше открито решение на сградния проблем на Оперативна програма – Видин, ОП- и районна прокуратура – Кюстендил, районна прокуратура – Несебър и районна прокуратура – Каварна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР