На 19 август (петък) от 19:00 ч. по БНТ 1

...
На 19 август (петък) от 19:00 ч. по БНТ 1
Коментари Харесай

Започва политическият трилър „Четвърта власт“ по БНТ 1


На 19 август (петък) от 19:00 ч. по Българска национална телевизия 1 стартира политическият трилър „ Четвърта власт “, продуциран от Българската национална телевизия. В основните функции в сериала феновете ще видят Мила Парушева, Христо Шопов, Самуел Финци, Владимир Пенев, Михаил Билалов, Деян Донков, Атанас Атанасов, Ивайло Герасков, Владимир Карамазов, Христо Петков, Снежина Петрова, Светлана Янчева, Ана Пападопулу, Александра Василева, Деси Моралес и други.

Името на сериала „ Четвърта власт “ е определено като предизвикателство към българската обществено-политическа система, в която публицистиката би трябвало да възвърне своята мощ и самостоятелност. В претекстовете за неговото основаване написа: „ Ако сериалът въвлече фена в гражданска реакция, това значи, че сме нарушили това безмълвие, което ни прави съучастници и убива демокрацията “.

В сюжета на „ Четвърта власт “ феновете ще проследят едно същинско репортерско следствие, в което основните герои са политици и публицисти, а историята е основана на основата на обстоятелства и събития, които наподобяват познати. Действието се развива в редакцията на вестник, който се пробва да работи по свои правила за самостоятелна публицистика в изпълнено със зависимости общество. Разследването свързва външния и вътрешен свят, в който публицистите живеят и те схващат, че изборът е да станат част от операцията или да се изправят против нея. На екрана се случва това, което се случва в живота – яростна битка за власт, мръсна политическа игра, удари под кръста, изнасяне на информация, напън и обезверена журналистическа опозиция.

Режисьори на лентата са Димитър Коцев – Шошо и Стоян Радев, сюжетът е дело на Александър Чобанов, Александър Спасов, Ваня Николова, Велислава Попова, Емил Андреев, Йордан Банков, Росен Босев, Димитър Коцев – Шошо и Стоян Радев.

Оператори са Антон Бакарски и Владимир Михайлов, а музиката е композирана от Виктор Стоянов.

Консултанти са Севда Шишманова и Найо Тицин, а монтажът е на Зорница Коцева. Продуцент Българска национална телевизия – Севда Шишманова, изпълнителен продуцент – Найо Тицин („ Спотлайт “), делегиран продуцент Българска национална телевизия – Янко Терзиев.

Гледайте политическия трилър „ Четвърта власт “ от 19 август в 19:00 ч. по Българска национална телевизия 1
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР