На 19. 12. 2022 г. от 11:30 ч. в зала

...
На 19. 12. 2022 г. от 11:30 ч. в зала
Коментари Харесай

Валидират пощенска марка по повод годишнината на Ботев

На 19. 12. 2022 година от 11:30 ч. в зала " Бендида " на " Гранд хотел Пловдив " ще бъде валидирана и пусната в приложимост нова пощенска марка в блок на тематика " 110 години Ботев Пловдив ".

" От името на Инициативния комитет за отбелязване на 110-годишнината на футболен клуб Ботев Пловдив към СДРУЖЕНИЕ " ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ " и " ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ " АД каним на валидацията всички последователи на тима, филателисти и колекционери.

Церемонията по валидацията ще бъде осъществена от представители на Министерство на превоза и известията на Република България, като за задачата е направен специфичен щемпел. Поканени са и ветерани на тима. На място всеки последовател и колекционер ще може да закупи пощенската марка в блок, а тя - да бъде подпечатана.

На пощенската марка е изобразен вторият шампионски тим на Ботев Пловдив от 1967 година По този метод дружно със 110-годишния празник от основаването на клуба ще бъде отразена и 55-годишнината от спечелването на шампионската купа на България.

Автор на пощенската марка в блок е художникът Венцислав Йорданов. Това е и самобитно продължение на издадената за стогодишнината пощенска марка, на която е изобразен първият шампионски тим на Ботев Пловдив от 1929 година На блока към новата пощенската марка е маркиран емблематичен миг от историята на клуба и стадион " Христо Ботев ", оповестяват " канарчетата " в формалния си уебсайт.
 В Ботев (Пловдив) избират сред хърватин и сърбин за треньор
В Ботев (Пловдив) избират сред хърватин и сърбин за треньор

След напускането на Копич
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР