На 19.09.2020г. в Козлодуй се проведе 3-ти традиционен международен кикбокс

...
На 19.09.2020г. в Козлодуй се проведе 3-ти традиционен международен кикбокс
Коментари Харесай

Добро представяне на кикбокс клуб ЦСКА на турнира в Козлодуй

На 19.09.2020г. в Козлодуй се организира 3-ти обичаен интернационален кикбокс шампионат за купата АЕЦ Козлодуй в жанр лоукик. Организаторът господин Георги Вачев ръководител на локалният кикбокс клуб " Голден бойс " и член на Управителния съвет на БККМТ бе основал съвършена организация за провеждането на шампионата.

Участие взеха 200 състезатели от 6 страни, при голяма конкуренция на два кръга бяха изиграни по 65 дуела. Съдийската бригада също се показа чудесно с което способства за красиви и оспорвани дуел, в които всички участници трупаха скъп опит в кръга.

Спортен клуб ЦСКА взе присъединяване с 6 състезатели и завоюва 1 сребърен и 3 бронзови медала.

" Доволен съм от момчетата, от желанието им за победа, от кардио подготовката и душeвността, която построяват, макар че са дебютанти в кръга. Отлично усещане направи Виктор Ганчев с успеха си над доста рутиниран и твърд съперник от Шотландия. Благодаря на нашите спонсори и спомоществователи господин Гриша Ганчев, господин Иван Велчев, господин Росен Петров, магазин за бойна екипировка Оktagon и Echo Fight Wear. И на сътрудниците ми в треньорския щаб Венци Иванов и Деян Топалски ", разяснява треньорът на отбора Станислав Бахчеванов, който е и селекционер на националния тим на България.
 Спортен клуб по кикбокс и муай тай ЦСКА с 5 медала от шестима участници на Държавното състезание по кикбокс
Спортен клуб по кикбокс и муай тай ЦСКА с 5 медала от шестима участници на Държавното състезание по кикбокс

" Благодаря на моите сътрудници треньори Венцислав Иванов и Деян Топалски за отличната работа "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР