На 19.01.2022 г. в Логистичен парк BPD в град Варна,

...
На 19.01.2022 г. в Логистичен парк BPD в град Варна,
Коментари Харесай

Интегрираният доставчик на здравни услуги ФЬОНИКС Фарма с нов дистрибуционен и офис център във Варна

На 19.01.2022 година в Логистичен парк BPD в град Варна, ФЬОНИКС Фарма ЕООД отвори порти на своя шести дистрибуционен център на територията на България.

Откриването на новия, съвременен и високо софтуерен дистрибуционен и офис център във Варна ще даде опция на компанията да е по-близо до своите клиенти в района, да бъде техен приближен и желан сътрудник.

" С предприемането на тази стъпка от развиването си, ние от ФЬОНИКС Фарма, заявяваме своя ангажимент за предстоящ резистентен напредък и развиване като интегриран снабдител на здравни услуги. През годините постоянно сме били и ще продължим да бъдем водени от нашата най-важна задача - да доставяме здраве всеки ден на българското население ", разяснява Николай Колев, Управляващ шеф и ръководител на Управителния съвет на ФЬОНИКС Фарма.

В новия център се обитават оперативни офисни пространства, внушителен офис и складови пространства. Модерната конвейерна и стелажна система, построена съгласно всички условия за добра дистрибуционна процедура, ще обслужва над 220 клиента – аптеки, дрогерии и лечебни заведения от Варна, Добрич, Шумен и района. Новият център ще подкрепи развиването освен на дистрибуционната активност на компанията, само че и на всички останали бизнеси, предлагащи здравни услyги – извънредно посланичество на над 7 фармацевтични производители, сред които са GSK, Klosterfrau, Pohl Boskamp, здравен програмен продукт, медицински произведения.

Удобната локация в най-големия логистичен парк във Варна ще бъде хазаин на бизнес срещи на високо интернационално равнище , както и ще спомогне за реализирането на надеждни и ефикасни бизнес партньорски връзки.   

За компания ФЬОНИКС Фарма ЕООД

ФЬОНИКС Фарма е фармацевтичен дистрибутор, който оперира на българския пазар повече от 25 години. Нашата визия е да бъдем най-хубавият интегриран снабдител на здравни услуги, което включва предлагането на качествено обслужване в доста посоки, като: пред-дистрибуция, търговия на едро, извънредно посланичество на фарма производители, аптечен програмен продукт, партньорска стратегия за аптеки, медицински произведения.

ФЬОНИКС Фарма ЕООД обезпечава 100% национално покритие на територията на България, с помощта на своя дълготраен професионален опит и складовите си бази ситуирани в 5 основни точки в страната – София, Пловдив, Велико Търново, Бургас и Варна.

Отлично създадената ни и добре развита дистрибуторска мрежа разрешава на компанията да има постоянни бизнес партньорски връзки с съвсем всички аптеки и лечебни заведения на територията на България. Към днешна дата сполучливо работим с над 3 500 клиенти.

За контакти:

ФЬОНИКС Фарма ЕООД

Тинка Цонева, Ръководител отдел Маркетинг и Комуникации

София, ул. Околовръстен път 199А

[email protected] 

www.phoenixpharma.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР