На 18 юни тази година във Великобритания отбелязаха Деня на

...
На 18 юни тази година във Великобритания отбелязаха Деня на
Коментари Харесай

Личната снимка, която сподели принц Уилям

На 18 юни тази година във Англия означиха Деня на бащата. Кралското семейство също не пропусна празника, като употребява обществените медии, с цел да поздрави всички татковци с много персонални фотоси.
 Принц Уилям в алената униформа за Изнасянето на знамената - какво е по-различно този път
12 години по-късно - смяната, която предприе Уилям

Свързана с актуалната му купа

На профила в Instagram на принца и принцесата на Уелс бяха оповестени две фотоси. На тях виждаме принц Уилям с децата му - деветгодишният принц Джордж, осемгодишната принцеса Шарлот и петгодишният принц Луис.

Облечени в ежедневни облекла в синята гамата, четиримата са седнали на скамейка, която е подарък на починалата кралица Елизабет по случай 90-ия и рожден ден през 2016 година Снимките са направени в градините на Уиндзор от фотографа Мили Пилкингтън.

Крал Чарлз също не пропусна Деня на бащата, като го означи в формалния профил на кралското семейство в Instagram с три много любопитни фотоси. На първата той е с татко си принц Филип, на втората е Камила с татко й Брус Шанд, а последната фотография от карусела е на Чарлз с принцовете Уилям и Хари.

Снимката е правена край двореца Балморал, а Чарлз е облечен в обичайно шотландско облекло. Доста от почитателите му в обществените мрежи останаха удовлетворени от обстоятелството, че и принц Хари участва на една от фотосите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР