На 18 юли в София Тех Парк, при спазване на

...
На 18 юли в София Тех Парк, при спазване на
Коментари Харесай

Kaufland България посрещна финалистите от третия семестър в Panda Labs – глобалната иновационна платформа на WWF

На 18 юли в София Тех Парк, при съблюдаване на всички ограничения за сигурност, се организира финалният стадий от мастъркласа „ Бъдещето на подвижността “, част от младежката стратегия на WWF България – Panda Labs – която Kaufland България поддържа в ролята си на един от главните съидейници на самодейността у нас. В третия мастърклас от програмата, който бе отдаден на нововъведения в  методите за модерно екологично напредване, взеха участие  четири тима от най-хубавите „ изобретатели “ - възпитаници и студенти на възраст сред 15 и 25 години. Те се състезаваха за огромната премия от 10 000 лева, благодарение на която ще основат стартъп и действителен първообраз на своята концепция в границите на 2021.

Жури, в което и Kaufland България взе участие, дефинира отбора-победител с най-перспективен бизнес проект, с който да трансформира концепцията си в сполучлив артикул или услуга. Победители са тим „ 3 пъти за благополучие “, които към този момент имат развъртян бизнес проект и първообраз. Тяхната концепция е за създаване на предложение за конвертиране на остарели коли в електрическа услуга за споделено пътешестване.



На финалната права в надпреварата останаха и тимовете на V Формация – с концепция за приложение, което да интегрира всички типове различен транспорт; Easy Travel – с платформа за следене в действително време на транспортната мрежа и наличните различни способи за напредване и Driving Force – с приложение за транспортни други възможности и информация за въглеродния отпечатък и зеления рейтинг на потребителите.

Преди да бъде избран крайният победител, в границите на седмицата тимовете минаха през наситена стратегия от лекции по финанси, маркетинг, технологии за привличане на вложители и се срещнаха с представители на сполучливи бизнес компании. Ден преди финала Kaufland България посрещна четирите отбора-финалисти от мастъркласа в централния си офис, с цел да опише за своите дейности за енергийна успеваемост, мрежата от зарядни станции за електрически автомобили и зелената си логистика.



Kaufland България припознава тематиките, които са обект на разработване  по програмата Panda Labs, в унисон със своята идея за стабилно развиване под мотото " Действията носят смяната ". Корпоративната обществена отговорност на Kaufland в България се ползва в поредни дейности в разнообразни области, измежду които водещите са „ Родина ", „ Хранене " и „ Природа “ и точно с тях компанията обвързва тематичните планове в Panda Labs на WWF.

Фокусът на Kaufland България върху включените от WWF тематики в програмата Panda Labs не е от през днешния ден. В подтекста на направление " Родина " компанията  развива партньорски връзки с български производители, работи интензивно с локалните общности в разнообразни дарителски начинания и посредством доброволчество на чиновниците си. В подтекста на направление " Хранене " компанията цели да насочи вниманието към дейния метод на живот и да подтиква привички за стабилно ползване измежду клиентите. А в направление " Природа " Kaufland  работи със мощен фокус върху енергийната успеваемост на своята активност и ограничение на пластмасата за еднократна приложимост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР