На 18 октомври в 22.15 часа е получен сигнал за

...
На 18 октомври в 22.15 часа е получен сигнал за
Коментари Харесай

Екшън в Сливен! Ченгета развалиха цигански купон, скочиха им на бой и ги пратиха в болница

На 18 октомври в 22.15 часа е получен сигнал за висока музика в кв. "Надежда " в Сливен. Веднага към мястото били ориентирани полицейски автопатрули. При идването си униформените заварили група от лица, които отказали да изпълнят полицейските разпоредби и да дават документите си за идентичност, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
При опит да бъдат арестувани, двама от тях, във очевидно нетрезво положение, почнали да хвърлят твърди предмети и бутилки против служителите на реда, да ги наскърбяват и да сипят закани. Насъбралата се навалица оказала гневна опозиция против униформените.
При мелето са потърпевши трима от полицейските чиновници. Двама от тях са прегледани в болнично заведение и освободени, а един - оставен за наблюдаване.
Последвало задържането на 46-годишен мъж, а в хода на извършена тази заран профилирана полицейска интервенция, в полицията в Сливен са отведени още деветима от групата, чиято съпричастност към случая се открива.
По случая е формирано досъдебно произвеждане, в границите на което дейностите не престават под управлението на прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР