На 18 октомври от 18 ч. в зала Заседателна“ на

...
На 18 октомври от 18 ч. в зала Заседателна“ на
Коментари Харесай

Мария Лалева и Ася Кулева гостуват в библиотеката тази седмица

На 18 октомври от 18 ч. в зала „ Заседателна “ на библиотекатаМария Лалева ще се срещне със своите русенски фенове, с цел да им показа новата си творба " Пасиансът на архангелите ". Това е книга за прегрешението и покаянието. Обяснение в обич към живота.

След триумфа на първия си разказ „ Живот в скалите “ Мария Лалева поема по нов път в литературата. Предлага игра на карти. Пасианс, в който гибелта и прошката се срещат. Пасиансът е игра на самообладание. В живота смирението е ключът към щастието. “ Историята на едно семейство, въвлечено в поредност от спорове, секрети, обрати, мистерии и суеверия.



Известната и обичана на генерации ученици на русенската математическа гимназия преподавателка по немски език Ася Кулева ще показа своята книга " Какво би станало, в случай че... Драма-педагогика и театрална педагогика " на 19 октомври от 17 ч. в Галерия " Библиотека ".

В книгата драма-педагогиката е прегледана като повсеместен интерактивен способ на преподаване и асимилиране на познания, който употребява театъра, литературата, изкуството и логиката на психиката за методически и социалнопедагогически цели.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР