На 18 октомври 2017 г. Пловдив ще е домакин на

...
На 18 октомври 2017 г. Пловдив ще е домакин на
Коментари Харесай

Заместник-министър Борисов открива Първата национална конференция за индустриални имоти – БГСКЛАД 2017 г.

На 18 октомври 2017 година Пловдив ще е хазаин на най-значимото по рода си събитие в областта на индустриалните парцели, а точно конференцията на платформата БГСКЛАД, която този път ще е с народен темперамент. Фирми, предприемачи, държавни институции, застрахователни сдружения, консултанти, брокери и доста други значими фигури в областта на индустриалните парцели ще се срещнат на едно място.

Събитието ще бъде публично намерено от заместник-министърът на стопанската система Лъчезар Борисов, а шефа на Българска организация за вложения Стамен Янев ще изнесе публично одобрение за гостите и участниците с извънредна информация за настоящата обстановка в страната за бранш „ Логистика “. Очакваме и персонално да участва Джузепе Де Франческо - почетен Консул на Италия в Пловдив и заместник-председател на Конфиндустрия България.

Стратегически сътрудници на събитието са Национално съдружие за недвижими парцели, Българска Фасилити Мениджмънт Асоциация, Българска организация за вложения, Национална компания за индустриални зони и Адвъртайз БГ ЕООД.

Специално присъединяване в първи панел на конференцията ще вземат госпожа Антоанета Барес – изпълнителен шеф на Национална компания Индустриални зони, Ирена Перфанова - ръководител на Национално съдружие за недвижими парцели и господин Евгени Нумеров–генерален шеф на Skladman USG.

Събитието ще бъде отразено от водещи медии у нас, като Софийски парцели, списание Логистика, Пловдив онлайн, 1kam 1, ТВ Планета, BEPnews и IndustryInfo., а входа за всички посетители ще е безвъзмезден.

Основния акцент на конференцията ще бъде развиването на пазара на индустриални парцели през 2017 година

Лектори и спонсори ще бъдат компании и сдружения с потвърдена известност в сектора като Сиенит Холдинг АД, Галакси Инвестмънт Груп, Стамп ЛТД, Евромаркет, и мн други

Гостите и участниците в събитието могат да чакат извънредна информация и изследване на авто- и мотоиндустрията от Аутомотив Клъстер България.

В трети панел районните представители на БГСКЛАД за градовете Пловдив, Варна, Стара Загора, Русе и Велико Търново ще създадат обширен разбор за развиването на пазара за индустриални парцели за всеки един от градовете, които съставляват. В последния панел гостите и участниците в конференцията ще получат извънредна информация за пазара на индустриални парцели за градовете София и Пловдив, с присъединяване на представители на компании, спонсори и експерти.

Всеки, който не се е записал за събитието може да направи това на страницата на БГСКЛАД: http://bgsklad.bg/conference/
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР