На 18 март 2024 г. информацията за предполагаемата смърт на

...
На 18 март 2024 г. информацията за предполагаемата смърт на
Коментари Харесай

Изчезването на Кейт Мидълтън и „смъртта на крал Чарлз III: Мрежата преля от мемета

На 18 март 2024 година информацията за хипотетичната гибел на крал Чарлз III от Великобритания започна интензивно да се популяризира онлайн. Впоследствие обаче се оказа, че е менте. Бъкингамският замък не удостовери спекулациите на почитателите на кралското семейство. 

Реакцията на потребителите на обществени мрежи проработи незабавно и сътвори редица мемета за подправената гибел на суверена и изгубването на снаха му Кейт Мидълтън от обществеността. 

Разбира се, не беше забравена и починалата принцеса Даяна, първата брачна половинка на английския крал. Тя умря вследствие на автомобилна злополука в Париж през 1997 г. Редица последователи на „ кралицата на човешките сърца “ към момента считат, че случаят е породен от представители на кралското семейство, с цел да се отърват от Даяна, която по това време към този момент е почнала нова връзка с Доди Ал-Файед. Освен това принц Чарлз от дълго време има връзка с Камила Паркър-Боулс. Затова в Мрежата считат, че Чарлз няма да бъде позволен до парадайса, тъй като принцеса Даяна към този момент е там.

Феновете на кралското семейство си спомниха сериала " Къщата на дракона " и попитаха дали децата на английския монарх ще стартират война с драконите си, пише Фокус. Някои даже си показаха по какъв начин би изглеждал принц Хари по време на такава борба.

Редица хора означиха какъв брой бързо " умря " и " възкръсна " суверенът.

„ Докато бях на открито за обяд, английският крал Чарлз III умря и се върна към живота “, написа консуматор на X (Twitter).

А някои си спомниха, че монархът едвам неотдавна седна на трона, тъй че монетният двор би трябвало още веднъж да издаде нови банкноти.

Потребителите представиха реакцията на самия крал на неговата „ гибел “.

„ Крал Чарлз се разсънва и схваща за какво всички го мислят за мъртъв “, пишат почитатели на кралското семейство.

Те също по този начин се пошегуваха, че суверенът чака публични източници в Украйна да потвърдят неговата „ гибел “.

Към новините за влошеното здраве на Чарлз III се прибавят разнообразни клюки за изгубването на Кейт Мидълтън от публичното внимание. Принцесата на Уелс претърпя коремна интервенция при започване на януари 2024 г. Тогава оповестиха, че няма да се върне на работа до Великден. Въпреки това, заради дългото неявяване на брачната половинка на принц Уилям, има разнообразни теории онлайн. По-специално за изневерите на брачна половинка й и извънбрачно дете.

Някои се майтапиха, че принцесата на Уелс е изчезнала, тъй като външният тип на принц Уилям се е трансформирал през годините на брака им. А някой излезе с доктрина, че крал Чарлз III и Кейт Мидълтън са се влюбили един в различен и са решили да избягат дружно, лансирайки такава вест в осведомителното поле.

Потребителите обърнаха внимание на обстоятелството, че властта в този момент е съсредоточена в ръцете на кралица Камила.

„ Кралица Елизабет умря, крал Чарлз има рак, принцеса Даяна умря, Хари беше изпъден от Обединеното кралство, Уилям си прави PR, Кейт Мидълтън изчезна. Междувременно Камила завладява двореца... Уфхх “, написа покровител на кралското семейство.

Припомняме, крал Чарлз III стана крал незабавно след гибелта на майка си, кралица Елизабет II, на 8 септември 2022 г. Официалната коронация обаче се състоя на 6 май 2023 г. Съпругата му Камила, която също стана кралица, седна на трона с Чарлз.

В началото на 2024 година стана известно, че монархът е претърпял интервенция поради увеличена простата. И по време на медицински прегледи Чарлз беше диагностициран с рак. След това той стартира да се появява обществено по-рядко, оставяйки да работи с документи.
 Крал Чарлз III и кралица Камила Крал Чарлз III и кралица Камила Снимка: Getty
Междувременно Кейт Мидълтън претърпя рутинна коремна интервенция. Съобщава се, че тя ще се върне към отговорностите си след Великден, евентуално през април 2024 година
 Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън Снимка: Getty Images
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР