На 18 и 19 май 2022 г. в литературен клуб

...
На 18 и 19 май 2022 г. в литературен клуб
Коментари Харесай

БДВО събира практици и академици на PR Фестивал 2022

На 18 и 19 май 2022 година в книжовен клуб " Перото " в гр. София ще се организира PR Фестивалът на " Българското сдружение за връзки с обществеността " под надпис " Силата на думите. Думите на силата. " Тази година фокусът на обичайния фестивал ще бъде професионалната връзка в подтекста на световни събития като войната в Украйна. Представители на медийния и информационен отрасъл у нас ще дискутират ролята на медиите и бизнеса по време на спорове, както и евентуалните рецесии за сферата на публичните връзки вследствие от такива събития.

Тази година програмата на PR Фестивала ще притегли практици и учени както от България, по този начин и от чужбина. Първият фестивален ден ще започва на 18 май с научен омнибус на " Българската академична асоциация по връзки ", който ще показа на практика проучвания и ще даде научно пояснение на следените процеси.

Проф. Емил Григоров, учител по философия в колежа " Гарно ", Канада, ще открие конферентната част на Фестивала с лекция за интелектуалната независимост и крайната нужда от нейното извоюване през днешния ден за образуването на интелектуално и морално виновни жители.

Темата ще бъде обсъждана и в откриващата полемика " Думите на силата ". Своите гледни точки ще показват проф. Георги Лозанов, Спас Крайнин от БНР, Емил Спахийски от Телеграф и Марина Стоименова от Euronews, а диалогът ще води Доника Ризова. Насоки по какъв начин да подхождаме сериозно към новините и да разграничаваме езика на омразата и doublespeak (от англ. " двойно говорене " ), ще даде проф. Андреана Ефтимова от ФЖМК на СУ " Св. Климент Охридски ".

Журналистът на NOVA Лора Крумова и преподавателят в Нов български университет проф. Веселин Методиев ще показват в независим панел гледни точки към медийното противопоставяне на дезинформацията, която доста постоянно разделя българското общество. Те ще дадат образци от взаимната самодейност на Новините на NOVA и Нов български университет - общия ефирен план " Гласът на науката ".

Първият ден от Фестивала, ще завърши с коктейлно празненство сред финансови PR експерти и публицисти..

Вторият ден от Фестивала, 19 май, ще стартира с полемика на тематика " Комуникации и ръководство на измененията " с присъединяване на Екатерина Анчева, шеф " Връзки с обществеността и корпоративни връзки " в УниКредит Булбанк, Силвия Костова, шеф " Корпоративни връзки и маркетинг " в Пощенска банка и Илияна Захариева, шеф " Корпоративни връзки " в А1 и Захарина Вецева, Директор Корпоративни връзки и CSR, TELUS International България.

Денят ще продължи с диалог на тематика " Как бизнесът трансформира обществото - положителни практики и потребности " с присъединяване на Георги Минев, основен редактор на Money.bg, Александър Варов, Продуктов и Директор доходи в Нет Инфо, Макс Гурвиц, ръководещ сътрудник на Vitosha Venture Fund и Андрей Бъчваров, създател на AntHill, с модератор Пепи Димитрова, ръководещ сътрудник в pr2 и ръководител на Комисията по професионална нравственос на БДВО.

Последният спорен панел в границите на Фестивала ще бъде обвързван с работодателската марка и посланията, посредством които я построяваме един работодателски бранд. В този панел присъединяване ще вземат Станимира Ковачева, шеф Global Employer Branding and Recruitment Marketing в Tek Experts, Виктория Добринова, маркетинг управител в Career Show и други.

В рамките на Фестивала са планувани представяния по тематиките за дезинформация, инспекция на обстоятелства, на разнообразни решения за медиен мониторинг и ръководство на връзките. Пълната стратегия можете да намерите тук:

По традиция PR Фестивалът ще приключи с формалната гала по връчване на премиите PR Приз 2022.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР