На 18 години си дадох сметка, че в Плевен трудно

...
На 18 години си дадох сметка, че в Плевен трудно
Коментари Харесай

Люси Дяковска: На 18 си дадох сметка, че в Плевен трудно ще се науча да бъда този музикант, който си представях

" На 18 години си дадох сметка, че в Плевен мъчно ще се науча да бъда този музикант, който аз си представях, че желая да бъда. Заминах за Германия като доста щастливо българче и затова може би не се сблъсках с рецензията " Ах, вие българите за нищо не ставате “. Спаделя певицата Люси Дяковска пред Bulgaria wants you.

" Много пъти обаче съм чувала от сънародници в чужбина, че ги смятат за по-нисша класа или идващи от такава страна. Чудих се за какво тогава стоят там? И си отговорих сама – Те не желаеха да излязат от зоната си на комфорт и избраха да съществуват вместо да живеят. Върнах се за по-дълго време в България за първи път през 2008 година Тогава въобще не мислих, че мога да остана да пребивавам в тук за непрекъснато. Днес през 2022г. аз съм щастлива в родината си и съм на мнение, че желая да пребивавам тук и единствено да пътувам на открито па работа. “ – споделя още  Люси Дяковска.

Люси Дяковска е един от лекторите на " Живот и кариера – за какво в България? “. Това е най-големият конгрес за българи в чужбина от години насам. Събитието е проведено от Bulgaria wants you и ще се състои на 9 октомври в Мюнхен, Германия. То е изцяло гратис след регистрация в уеб страницата на платформата.Освен нея, в лекторския панел присъединяване ще вземат и президентът Росен Плевнелиев, журналистът Георги Тошев и продуцентът Магърдич Халваджиян.

Певицата не крие, че няма самообладание да се срещне с българската общественост в Мюнхен, тъй като желае да ги стимулира, че могат да имат по-хубав живот в България в сравнение с в чужбина:

Освен лекторски панел, на който гостите ще описват своите компликации по пътя към триумфа, ще има и доста работодателски щандове на български компании, които ще оферират съответни позиции за кариерно развиване в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР