На 18, 19 и 20 февруари от 20:00 часа приключението

...
На 18, 19 и 20 февруари от 20:00 часа приключението
Коментари Харесай

Сексът и Survivor: "Проекто двойки", които може да се заиграят около палмите

На 18, 19 и 20 февруари от 20:00 часа приключението Survivor ще даде начало на новия си седми сезон. Още с проявлението на племето на „ Известните “, които ще се борят против елементарни бойци в Доминикана обаче почитателите изрично реагираха, че Survivor не е това, което беше.

Те споделиха, че тези инфлуенсъри и псевдо звезди няма да устоят и един ден в предаването. Ние пък си мислим, че в джунглата може да прехвърчат любовни искри и подсказваме за две двойки, които биха си паснали доста добре на сантименталния фронт.

2 Tattstoner и Филип Буков

И двамата са млади, красиви и сполучливи, а по наше съмнение Филип Буков несъмнено ще хване окото на палавата Стефани, известна като Tattstoner. Именно мускулести красавци като него сме виждали в секси клиповете й в OnlyFans, тъй че знаем какво харесва. От своя страна Филип се е нагледал на какви ли не хубавици към себе си и съгласно нас би се впечатлил от това какъв брой друга и луда е Стефани Разсолков. Времето ще покаже, само че подсказваме на Ваня Джаферович – новият водещ на предаването да внимава, тъй като може да му се наложи да демонстрира секс в някой от епизодите.

Виж още: Звездите се убиха да снимат в Перник! Виж кои селебритита употребяват миньорския пейзаж за супер кадри 

1 Благой Георгиев и Мария Обрейкова

Не знаем дали Благо Георгиев ще се усеща добре на острова, дружно с Георги Валентинов откакто и двамата са някогашни на Русата Златка и откакто точно Благо беше причина за тяхната разлъка. Знаем обаче, че в предаването има момиче безспорен вид на Георгиев – Мария Обрейкова.

Мацката е инфлуенсър от тима на незнайните, само че има всичко, което Благо харесва – силиконови гърди и джуки, секси фигура, руса коса и даже плочки на корема. Съветваме многодетния баща да внимава, тъй като се ожени напълно на скоро.

Виж още: Изненада! Звезда от " София денонощно " стана дубльор на Микеле Мороне

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР