На 18.10.2023 г. в спортна зала Колодрум-Пловдив се проведе Извънредно

...
На 18.10.2023 г. в спортна зала Колодрум-Пловдив се проведе Извънредно
Коментари Харесай

Българската федерация по колоездене избра нов управителен съвет

На 18.10.2023 година в спортна зала Колодрум-Пловдив се организира Извънредно изборно Общо заседание на клубовете членове на Българска Федерация Колоездене. Извънредното заседание бе планувано още през април тази година, по искане на клубовете.

При сериозен интерес и наличието на над 80% от имащите право на глас клубове, мина събранието което продължи над 5 часа. За членове на управителния съвет имаше издигнати 12 кандидатури, за общо 7 места в управителния съвет.

След показване на всеки един от кандидатурите, се организира скрито гласоподаване, в което от първия път, сполучливо бе определено новото управление на федерацията в състав: Борислав Иванов, Данаил Ангелов, Стефан Христов, Александър Алексиев, Калин Русев, Йордан Донев и Драгомир Кузов.

След избирането на новия УС се организира и първото му съвещание, на което новите членове направиха гласоподаване между тях за избор на ръководител на федерацията и избраха досегашния и представляващ - Драгомир Кузов. В идващите няколко дни ще станат ясни и кои ще бъдат заместител ръководителите на федерацията.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР