На 18.09 (понеделник) в 20:00 вечерта се отвори записването за

...
На 18.09 (понеделник) в 20:00 вечерта се отвори записването за
Коментари Харесай

Стартира регистрацията за първия турнир по Dota 2 от OVERCHARGE - Into the Storm



На 18.09 (понеделник) в 20:00 вечерта се отвори записването за шампионата и обичащите провокациите, заниманието и хубостта на отборната DOTA ще могат да се включат в конкуренцията на 23-ти и 24-ти септември, като се причислят към тим и попълнят формуляра за записване на турнирната страница. Но побързайте, тъй като местата са лимитирани до 64 и може да свършат много бързо.

Най-добрите в шампионата ще се борят за награден фонд от 500 лв., разпределен сред челната тройка, като за 1-во място са отделени 300 лв., за 2-ро - 150 и за 3-то - 50.

Както ви споменахме към този момент в предходната публикация, отдадена на Into the Storm, записването за шампионата е изцяло гратис и единственото, от което имате потребност, с цел да участвате в първия шампионат от OVERCHARGE, е да освободите уикенда си, да се настаните комфортно пред гейминг машината и да се надъхате за победа.

Гладкото осъществяване на шампионата ще бъде спазвано от свръх интелигентни Dota 2 ботове, които ще основават лобитата, ще ревизират самоличността и принадлежността ви към тима и като цяло ще се грижат за приятното присъединяване в шампионата.

Насочете се към страницата на шампионата и прочетете постоянно задаваните въпроси, в случай че сте решили за пръв път да участвате в шампионат на ESPORTS.BG.

Живото предаване на шампионата ще се организира на 23-ти и 24-ти Септември на Twitch канала на esports.bg.

Следете ESPORTS.BG, както и страниците ни в обществените мрежи Фейсбук и Steam, с цел да разберете навреме за новостите към шампионата, изненадите, които сме ви приготвили и всички други страхотни благоприятни условия, които се крият някъде Вътре в Бурята.

Into the Storm е първият шампионат от поредицата OVERCHARGE шампионати, които ще се проведат до края на годината. Следете новостите към турнирния цикъл в страницата на OVERCHARGE - http://esports.bg/overcharge/.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР