На 17 юли, 2014 г. “Боинг 777 на Малайзийските авиолинии

...
На 17 юли, 2014 г. “Боинг 777 на Малайзийските авиолинии
Коментари Харесай

Съд в Хага ще се произнесе за четиримата обвиняеми за свалянето на самолет над Украйна с 298 жертви

На 17 юли, 2014 година “Боинг 777 ” на Малайзийските авиолинии с 298 души на борда, от които 193-ма холандци, се разруши над следен от сепаратистите регион в Източна Украйна.

Съд в Хага ще произнесе в четвъртък присъдите си против четирима обвинени по делото за свалянето над Украйна на пътническия аероплан на Малайзийските авиолинии през 2014 година, съобщи Агенция Франс Прес.

Всички 298 пасажери и екипаж умират, когато самолетът " Боинг 777 " по полет MH17 [букви латински] от Амстердам до Куала Лумпур, бива изумен над територия под контрола на проруските сепаратисти в Източна Украйна от ракета, докарана съгласно прокуратурата от Русия.

Ако бъдат приети за отговорни, съветските жители Игор Гиркин, Сергей Дубински и Олег Пулатов и жителят на Украйна Леонид Харченко може да получат доживотни присъди, съобщи Българска телеграфна агенция. Четиримата обвинени са на независимост и отхвърлиха да се явят на почналия преди две години и половина правосъден развой, предшестван от детайлно интернационално следствие.

Осем години след нещастието мястото, където се разрушава MH17, е значимо полесражение от войната на Русия против Украйна, почнала през февруари т.г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР