На 17 януари принц Хари направи официално изявление за първи

...
На 17 януари принц Хари направи официално изявление за първи
Коментари Харесай

Принц Хари е готов да дойде във Великобритания с Меган Маркъл при едно условие

На 17 януари принц Хари направи публично изказване за първи път от доста време. Внукът на Елизабет II сподели, че възнамерява да съди държавното управление на Обединеното кралство, в случай че то не му обезпечи защита. Херцогът на Съсекс загатна, че за пътуването си до родината си е подготвен да заплати за услугите на Скотланд Ярд като конвой, а при положение на отвод няма да посети страната и ще заведе дело.

„ Принц Хари и Меган Маркъл са загрижени за сигурността на фамилията си. Те настояват, че през последните години са получавали закани от екстремистки темперамент, тъй че имат потребност от персонална отбрана. Те са подготвени да платят за услуги в частен формат, което предложиха да създадат през 2020 година за вероятно идване в страната по Коледа. След като получиха отвод от държавното управление и Скотланд Ярд, те анулираха пътуването си до Англия. " (официален представител на принц Хари)

Говори се, че принц Хари и брачната половинка му обмислят посещаване във Англия за годишнината от ръководството на Елизабет II. Хари е афектиран, че държавното управление не преглежда херцога като формален член на кралското семейство и е подготвен да наеме юристи. Скотланд Ярд обаче към този момент даде отговор по този въпрос, като сподели, че няма да дава охранителни услуги на " звезди от шоубизнеса ".

Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР