На 17-ти юни за първи път в България ще се

...
На 17-ти юни за първи път в България ще се
Коментари Харесай

Как се промени бизнесът на електронната търговия след година в пандемия – споделен опит и нови възможности

На 17-ти юни за първи път в България ще се организира едно от най-важните събития за електронна търговия в Източна Европа. Конференцията започва в Букурещ, Румъния през 2018 година, а измежду лекторите бяха представители на eMAG, Гугъл, Fashion Days, PayU, elefant, Vivre, както и на огромни търговски центрове, куриери, софтуерни решения и компании за осъществяване. От 2020 година конференцията се организира в хибриден или напълно онлайн формат, а домакини са Румъния, Полша, Чехия и България. Организатор на European Digital Commerce е компанията VTEX, платформа, с която може да създадете свое напълно интегрирано решение за търговия, маркетплейс и OMS.

Сред лекторите на 17-ти юни ще бъдат експерти в разнообразни сфери на електронната търговия, които ще споделят действителни случаи от своята процедура за това по какъв начин са преодолели провокациите, които сложи пандемията. Ще бъдат прегледани съответни проблеми, които стоят пред другите бизнеси през днешния ден и техните директни решения.

Как са се справили с турбулентната 2020 година платформите Alleop, Vivre и Ozone?

Какви са потребните практики на Whirlpool, Office1 и Decathlon?

Какво е бъдещето на екосистемата на електронната търговия през очите на Владимир Докузанов (Extensa), Филип Мутафис (PaySera), Светлозар Димитров (EuShipments), Георги Малчев (Xplora) и Никола Минков (SERPACT), Христо Радичев (Медиапост), Никола Илчев (eCommerce Academy)

Конференцията ще показа на практика лекции и отворени панели с полемики водени от модератор и от три до пет участника. Ще бъдат дискутирани съответни проблеми и ще бъдат представяни точни стъпки за адаптиране на бизнеса към „ новата действителност “, както и насоки за това къде би трябвало да влага повече и къде могат да бъдат усъвършенствани разноските.

“През последните пет години чакахме фирмите да се цифровизират и в един миг, преди година, събитията ги принудиха да го създадат безусловно за 5 дни. По време на конференцията ще покажем по какъв начин настоящи компании и мениджъри са се справили с пандемията, какви провокации са имали и какво са създали, с цел да приспособяват бизнеса си, тъй че той да продължи да се развива. През миналата година бизнеси, които нямаха никакво онлайн наличие трябваше да преминат напълно в цифрова среда, тъй като алтернативата беше да затворят. Бях очевидец по какъв начин магазин в България, който е имал 300 - 400 поръчки на месец и за един ден се оказва с 2 000 поръчки на месец. Те нямаха опция да автоматизират процесите – поръчките постъпваха на един имейл адрес, на който дава отговор чиновник, който по-късно би трябвало да се обади в склада. Промяната трябваше да се случи безусловно за дни. - споделя Кирил Динов е управител за развиването на VTEX в Централна и Източна Европа.

С организирането на European Digital Commerce желаеме да покажем на българския онлайн бизнес, че може да разчитат на нас. България става част от общността на VTEX - еко система от сътрудници, които се развиват дружно и бизнеси, които към този момент имат съществено наличие. Събитието ще е извънредно потребно за онлайн магазини, които генерират най-малко по 50 – 100 поръчки дневно, имат процеси и желаят да научат по какъв начин да се развиват по-добре. “

Събитието ще се организира онлайн, в интерактивната платформа на Internet Corp (LINK). Участниците ще могат да обменят визитки и да беседват в обособени чат стаи, да изтеглят потребни материали, предоставени от лекторите, да разясняват и задават въпроси.

Очакваме огромен интерес. По време на декемврийското издание в Румъния на EDC се включиха над 450 участниците и размениха 1646 виртуални визитни картички и организираха над 100 диалога в чат платформата.

Датата е 17-ти юни. Събитието е гратис, а регистрацията е отворена за всички, които имат интерес и желаят да се развиват по-ефективно в своята ниша с инструментите на електронната търговия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР