На 17-ти и 18-ти декември 2022 г. ще се проведат

...
На 17-ти и 18-ти декември 2022 г. ще се проведат
Коментари Харесай

Популярни български спортисти ще подкрепят грижата за бездомни кучета с благотворителни тренировки

На 17-ти и 18-ти декември 2022 година ще се проведат поредност от благотворителни тренировки по тенис на корт, бокс, кросфит, йога и други които имат за цел да оказват помощ на фондация „ Шаро “. Успели български спортисти като Сесил Каратанчева, Тервел Пулев, Деян Топалски и други ще поддържат бездомните животни. Сред участниците, които ще проведат тренировки са и Борис Налбантов, прочут от присъединяване си в предаването „ Игри на волята “. Парите за тренировките ще се дарят на фондация „ Шаро “.

Фондация „ Шаро “ се грижи за над 140 бездомни кучета и ежедневно оказва помощ на доста животни да бъдат избавени, лекувани, както и да намерят нов дом. Ежедневно се пробва да набере средства за храна, лекарства, лекуване и подготовка на животинките за осиновяване. Поради ограничавания си потенциал, много постоянно се постанова да заплащат за хотели и приемни домове, което прави работата още по-трудна.

Цялата информация за Благотворителния състезателен уикенд, както и програмата може да видите на https://fb.me/e/4k1rucAqN.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР