На 17 септември в град Наннин китайският премиер Ли Цян

...
На 17 септември в град Наннин китайският премиер Ли Цян
Коментари Харесай

Китайският премиер : Отношенията между Китай и АСЕАН вече са успешен и жизнен пример за азиатско-тихоокеанското сътрудничество

На 17 септември в град Наннин китайският министър председател Ли Цян взе участие в 20-ото ревю Китай - АСЕАН и церемонията по откриването на срещата на върха за търговията и вложенията сред Китай и АСЕАН.

 Той съобщи, че връзките сред Китай и АСЕАН към този момент са сполучлив и витален образец за азиатско-тихоокеанското съдействие. „ Това не се реализира елементарно и е резултат от общите старания на съответните страни “, акцентира Ли Цян. Китай желае да ускори съдействие с АСЕАН в региона на културата, туризма, младежкия продан и непрестанно да усилва разбирателството сред двата народа. Освен това е подготвен да разшири вноса на висококачествени артикули от страните от АСЕАН и да построи по-стабилна районна верига за доставки на промишлени артикули. Китай ще предизвиква построяването на самодейността " Един пояс, веднъж ", като се съобрази със тактиките за развиване на другите страни, с цел да се реализира по-добро взаимоотношение.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР