На 17 март в ефира на bTV и предаването Тази

...
На 17 март в ефира на bTV и предаването Тази
Коментари Харесай

Нова рубрика в „Тази събота и неделя“ - „Любовта е…

На 17 март в ефира на bTV и предаването „ Тази събота и неделя “ започва новата графа „ Любовта е… “. Нейният създател - Александра Кръстева-Стоянова, ще среща феновете с известни двойки в България, с цел да надникне в техния персонален свят и тайната на хармонията в връзките.

Как е почнало тяхното запознанство? През какви компликации е минала връзката им? И по какъв начин са съхранили любовта през годините, с цел да продължат дружно напред?

Това са единствено част от въпросите, на които разпознаваемият публицист на bTV ще търси отговори - за романтиката, компликациите и специфичните моменти на двойките, избрали да изживеят живота си дружно. Зрителите ще могат да видят още и занимателни игри и провокации, поднесени с възприятие за комизъм и лекост в съботно-неделните почивни дни.

„ Време е за обич в ефира на „ Тази събота и неделя “. Вярваме, че любовта движи света и че всяка история е красива, друга и вдъхновяваща, с което заслужава да бъде показана. Искаме да разкажем увлекателно тъкмо тези истории, които ще ни заредят с въодушевление денем и ще ни накарат да се почувстваме добре “, споделя Александра Кръстева-Стоянова.

На финала на всяка специфична среща събеседниците ще дадат своя край на изречението " Любовта е... ". Първи пред Александра Кръстева-Стоянова приказват за любовта си Дони и Нети, един от най-известните дуети и на сцената и в живота у нас.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР