На 17 март Слънцето (26°50` в Риби) влиза в квадратура

...
На 17 март Слънцето (26°50` в Риби) влиза в квадратура
Коментари Харесай

Слънцето се свързва в кармичен аспект с Лилит

На 17 март Слънцето (26°50` в Риби) влиза в площ с Черната Луна (26°50` в Близнаци).

Черната Луна е наричана още Лилит и е едно от най-мистериозните феномени в астрологията. Приема се за фиктивна планета, мрачно небесно тяло. От научна позиция Черната Луна е далечна точка в орбитата на земния сателит, която не може да се види. Нейната диаметралност е Бялата луна или Селена. В астрологията Черната Луна е призната за точката на енергиен срив в хороскопа. Според астролозите въплъщава отрицателната сила, страха и подтиква проявата на зли черти в характера на хората.

Време е да работите единствено върху себе. Силата на това събитие ще ни раздвижи, раздрусва душeвността ни и ни подтиква към развой на промяна, който би трябвало да предприемем. Вникването в дълбините на нашето създание може да бъде неопровергаем ключ към смяната, която можем да реализираме във всеки един миг. 

Квадратурата е дистанцията сред две планети или точки в хороскопа от 90 градуса и е под напрежение и дисхармоничен аспект. Внася детайли на конфронтация и напрежение. Тази площ е белязана от креативност, егоцентризъм и висока самоувереност. Често всички дейни дейности при този аспект се случват с негативна мощ, което също въздейства върху развиването на негативни качества. Целта на този аспект е да ни запознае с силите или да ни наложи форма на деяние, която към момента не сме научили. Единственият вероятен излаз от тази обстановка е съответно приемане на изискванията на новата игра.

От една страна, би трябвало да имаме поради, че Слънцето е в Риби, доста позитивно събитие, което ни оказва помощ да премахнем и преструктурираме избрани неща. Приканва ни да се върнем към предишното, да фокусираме вниманието си върху нещата, които сме желали да създадем и които по разнообразни аргументи не сме съумели да изпълним. Това ще бъде миг на обновяване, на смяна, опция да подобрим всичко, което сме желали да създадем.

Към това имаме и въздействието на Лилит в Близнаци, събитие, което е много комплицирано за схващане. Нейното въздействие задава звук за генериране на огромно възобновяване на това, което сме желали да реализираме. Просто би трябвало да се свържем със себе си, да оценим доста добре какво се случва с нашия дух и по този метод да можем да подобрим средата си. Постигането на стабилността, която сме желали, би трябвало да стартира със съзнанието, че има рани и контузии, които би трябвало да излекуваме. 

Необходимо е да се разбере, че тази площ ще бъде събитие, което се стреми да освети най-тъмната ни страна. Лъчите на Слънцето в Риби се стремят да покажат онази страна, която сме желали да скрием пред другите. Нашите страхове, неустановеност и контузии могат да излезат нескрито, тъй като единствено по този метод можем да бъдем част от силата, която ни кара да се развиваме и да растем.

От своя страна силата на Черната Луна ни учи, че и най-благородните и смирени сърца имат тъмна част в сърцето си, с което би трябвало да знаем по какъв начин да работим. Следователно имаме пред нас детайл на разкритие, при което би трябвало да оставим страховете си, тъй като нещо или някой може да изложи нашите страхове и неустановеност пред всички. Знаци като Близнаци, Дева, Стрелец и Риби могат да преживеят много интензивни дни.

Не забравяйте да не се доверявате незабавно на хората към вас, тъй като това може да значи проявата на сложни проблеми. От значително значение е да се опитате да прецените доста добре това, което сте споделили на хората към вас. Възможно е в средата на спор да ви наранят или да разкрият неща, които сте пазили отдавна. Предателствата ще бъдат сложени на масата.

По време на този рисков пренос, би трябвало да бъдете доста деликатни, да контролирате освен дейностите си, само че даже и мислите си, защото Черната Луна мощно въздейства на подсъзнанието ни. Много хора могат да получат „ прегаряне “. Бъдете деликатни с документи, изключително с подписването на значими такива. Може да получите погрешна информация и да бъдете подведени. Освен това би трябвало да се заобикалят нови запознанства, изключително в обществените мрежи, защото непознати могат да бъдат евентуални измамници. Самата точка в орбитата на земния сателит постоянно се назовава черна дупка, която изсмуква сила и мощ от тялото. Ето за какво е значимо да се извършите с сила: да се занимавате с духовни практики, да четете психическа литература или да прекарвате време със фамилията си. 

Нека положителното надвива над неприятното, само че от последното би трябвало да се поучите. Научете се да разбирате, че всяко отрицателно прекарване е нещо, което води до напредък. Освободете се от всичко, което ви наранява и насочете вниманието си към работа върху страстите си. Това ще ви помогне да укрепите характера си, метода си на битие и деяние пред другите.

Необходимо е да оставим всичко да тече, да не се претрупваме и още по-малко да се фокусираме върху отрицателното. Трябва да сме сигурни в себе си и в това, което би трябвало да променим. Не забравяйте, че всичко се случва с причина и че в края на тунела постоянно ще намерите светлината, която ни оказва помощ да светим.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР