На 17 март, от 19:00 часа на пл.”Велбъжд” ще се

...
На 17 март, от 19:00 часа на пл.”Велбъжд” ще се
Коментари Харесай

Избират Кюстендилска пролет 2018

На 17 март, от 19:00 часа на пл.”Велбъжд” ще се организира 52-ият конкурс за избор на " Девойка Кюстендилска пролет 2018 ", оповестиха от Общината.
Традицията по тържествено посрещане на пролетта датира от 1966 година. На този празник се избира госпожица, която символизира идването на пролетта, младостта, пробуждането на природата и вярата за нов живот. Изборът се организира в три кръга - публични тоалети, спортно облекло и единствения по рода си в България тур с национални носии. Участничките, които ще дефилират тази година, са 14 на брой и са на възраст сред 16 и 19 години.
Водещи на програмата ще бъдат актьорите Диана Любенова и Станимир Гъмов. Участие ще вземат и известните реализатори Тита, Стивън Ачикор, както и любимеца на всички Дичо.
Жури ще се състои от всички носителки на купата „ Кюстендилска пролет “ от основаването на състезанието досега.
Момиче на публиката ще бъде определено посредством SMS гласоподаване, всеки, който желае да даде своя глас може да го направи на къс номер 1925, с текст: писмен знак " P " и номера на момичето любимец от 1 до 14. Гласуването е безкрайно и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно известие е 1.20 лева с Данък добавена стойност.
Победителката в " Девойка Кюстендилска пролет 2018 " ще получи парична премия от 1500 лева, а двете й подгласнички и момичето на публиката - по 850 лева Всички участнички ще получат от община Кюстендил, като подарък и формалните тоалети и обувки, с които вземат участие в спектакъла, както и първокласни албуми със фотоси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР