На 17 и 18 юни ще се проведе капания за

...
На 17 и 18 юни ще се проведе капания за
Коментари Харесай

Кампания за кръводаряване в Пирогов

На 17 и 18 юни ще се организира капания за в УМСАЛСМ " Н. И. Пирогов ". Това заяви Евелина Христова, експерт по промоцоция и организация на кръводъряването в Националия център по кръводъряването в Националния център по транзфузионна хематология за организация " Фокус ".

" В навечерието сме на акция за кръводаряване в най-голямата незабавна болница - УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “. На 17 и 18 юни от 08.30 – 13.30 часа ще може да се подарява кръв с изключение на в НЦТХ, и в УМБАЛСМ " Пирогов ". Пунктът ще бъде в рапортна зала на Травматологията, намираща се на втори етаж от главния корпус на лечебното заведение “, заяви тя.
 Отбелязваме Световния ден на кръводарителя Отбелязваме Световния ден на кръводарителя
Днес е международният ден на доброволния и безплатен кръводарител. Инициатори са Световната здравна организация, Червеният кръст и Между...

" Само до края на тази седмица екипите ни ще работят и със чиновници на дружество „ Язовири и каскади “, а в неделния ден и в храм „ Рождество Христово “ в столичния регион „ Младост ”, добави Динкова. Тя обърна внимание, че график на изнесените екипи за кръводаряване може да бъден открит на. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР