На 17 декември бе отслужена панихидата по случай осемдесет и

...
На 17 декември бе отслужена панихидата по случай осемдесет и
Коментари Харесай

По Коледа се случват чудеса: На гроба на Преподобна Стойна нямо дете проговори

На 17 декември бе отслужена панихидата по случай осемдесет и третата годишнина от гибелта на ясновидката Преподобна Стойна. За гроба й се споделя, че има способността на лекува заболели, да оказва помощ на хора с душевен проблеми и като цяло там се случват чудеса. Това се удостовери и тази година.

Става дума за едно момченце, което по думите на бащата е спряло да приказва когато на 2-годишна възраст пада по стълбите в дома си. Родителите са създали всичко по силите си да му оказват помощ – водили са го при лекари и психолози, само че без триумф. Накрая им останала единствено вярата, че Бог може да им помогне.

Чувайки за легендите, че на гроба на Преподобна Стойна стават чудеса, те вземат решение да заведат сина си на панихидата. И ето, че чудото става факт. По време на службата, детето се обръща към татко си и умерено го моли да му възпламени свещта.

Родителите са изумени и се разплакват от благополучие. Забелязвайки необикновената обстановка, близките стопират церемонията и се причисляват към насладата на фамилията. Щастливият баща не желае да става обществена персона, нито той, нито фамилията му, по тази причина и не разкрива самоличността си.

И въпреки историята му да е надълбоко персонална, той я споделя, тъй като счита, че е добре да се оповестяват такива хубави вести, изключително предвид на света, в който живеем, и би трябвало по-често да приказваме за Бог и вярата. Освен това той споделя, че е добре да не забравяме, че по Коледа в действителност се случват чудеса.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР