На 16 юни от 10 часа в конферентната зала на

...
На 16 юни от 10 часа в конферентната зала на
Коментари Харесай

Обявиха на търг имот във Враца, предвиден за паркинг

На 16 юни от 10 часа в конферентната зала на Община Враца ще се организира обществен търг с очевидно наддаване за отдаване чартърен на аграрен парцел в кв. 209 на ж.к. „ Околчица “. Теренът е с повърхност 126 кв.м и е очакван за отделяне на 7 паркоместа.
Определената начална тръжна месечна наемна цена е в размер на 203 лева, с включен Данък добавена стойност. Стъпката за наддаване е в размер на 10 на 100 от началната месечна наемна тръжна цена.
Оглед на парцела може да се извърши след показване на платежен документ за закупена тръжна документи, в наличието на чиновник на Община Враца – всеки работен ден до 17 часа на 15 юни.
Право на присъединяване в търга имат всички физически и юридически лица /регистрирани по Търговския закон/ показали до 17 часа на 15 юни в „ Център за административно обслужване “, запечатани в плик изискващите се документи.
Преди датата на осъществяване на търга, комисията служебно ревизира неналичието на изискуеми и непогасени отговорности по подписани с Община Враца контракти за отдаване чартърен на парцели, както и такива по Закона за локалните налози и такси.
Срокът за отдаване чартърен на парцела е 10 година Определената депозитна вноска за присъединяване в търга е в размер на 100% от началната месечна наемна тръжна цена.
Стойността на тръжната документи е 30 лева с включен Данък добавена стойност и се внася в касата на „ Център за административно обслужване “ при Община Враца. Същата се получава след показване на вносна записка за закупуването ѝ.
Стойността на депозитната вноска за парцела, за който ще се взе участие на търг се внася в касата на „ Център за административно обслужване “ при Община Враца или по банкова сметка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР