На 16 юни 2023 г. в гр. Русе, Изпълнителната агенция

...
На 16 юни 2023 г. в гр. Русе, Изпълнителната агенция
Коментари Харесай

Българо-румънски бизнес форум, 16 юни 2023 г., зала „Европа“ на Доходното здание в гр. Русе

На 16 юни 2023 година в гр. Русе, Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП) провежда Българо-румънски бизнес конгрес с двустранни срещи. Партньори на ИАНМСП в организацията на бизнес форума са Областната администрация и Община Русе, Enterprise Europe Network България, Националния съвет на частните МСП в Румъния, Българо-румънска търговско-промишлена палата, Българо-румънската комерсиална камара, както и Посолството на Република България в Букурещ и Посолството на Румъния в София.

Румъния е обичайно добре показан търговски сътрудник на България и връзките сред деловите среди на двете страни са потвърдили успеваемостта си през годините. Географската непосредственост сред двете страни и сходното историческо минало са в допълнение изискване и причина за реализирането на относително елементарен контакт сред компаниите от двете страни на р. Дунав.

Събитието ще даде опция на представителите на компании от секторите хранително-вкусова индустрия, осведомителни и информационни технологии, агритех и високи технологии в региона на интелигентното земеделие (дигитално земеделие), аутомотив и други да се срещнат с нови евентуални сътрудници, както и да осъществят директни контакти. Предвижда се бизнесът да бъде осведомен с настоящи достижения и проблеми в тези области и вероятните решения, пред които са изправени компаниите в актуалната динамична икономическа конюнктура. Форумът ще засилва двустранната търговия и ще способства за построяването на трайни партньорски връзки сред фирмите от България и Румъния. Поканени за присъединяване в събитието са и всички представители на компании с интерес от вложения и търговия в гореспоменатите браншове.

Участието на представителите на българския бизнес в събитието е гратис, като е нужна предварителна регистрация на следния линк:

https://docs.google.com/forms/d/1v4o_Q-x5Cw9qCtRFeXy6nyKGRozupiOKjTwt0db9XkA/edit

в период до 12 юни 2023 година Програмата на събитието и лист с участниците от румънска страна ще бъдат изпратени в допълнение на записаните.

Допълнителна информация може да бъде получена от Николина Георгиева на тел.02 940 79 77 и от Росица Асенова на тел. 02 940 79 80.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР