На 16 юни 2018 г. (събота) в парк „Възраждане“ в

...
На 16 юни 2018 г. (събота) в парк „Възраждане“ в
Коментари Харесай

Остават броени дни до Отбор с мечта

На 16 юни 2018 година (събота) в парк „ Възраждане “ в София ще се организира първото по рода си събитие – „ Отбор с фантазия “.

Вече е ясна и формалната стратегия на събитието.

В 16:00 часа ще се даде старт по едно и също време на персоналните провокации на Краси Георгиев, който ще пробяга 50 км. на пътека, и Иван Димов, който ще направи 5 000 лицеви опори, както и на вторият интернационален шампионат по паркур и фрийрън за Купата на TELUS International Europe с Делян „ Дидо” Димитров.

В 19:00 часа ще стартира и огромният благотворителен концерт, с който ще закрием изпълненият с страсти и адреналин ден.

Първите двама актьори, които поддържат "Отбор с фантазия " и ще пеят за вас са Дара Екимова и Жоро Низамов. На сцената, също по този начин, ще излязат и Явор Милчев, Лазар Кисьов, Ника Любецкая, Цвети от дует Expose, Стефан Илчев, Марио Михайлов, Светльо Христов и други

На разположение на участниците и гостите ще бъде открит бар, както и безвъзмездни атракциони.

Всички искащи могат да подаряват за самодейността посредством ПЛАТФОРМАТА преди, по време и след събитието. Повече информация за събитието може да намерите и тук.

„ Отбор с фантазия “ е под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова и е част от самодейностите за „ София – европейска столица на спорта 2018 “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР