На 16-ти май, неделя, за пореден път доброволци от местната

...
На 16-ти май, неделя, за пореден път доброволци от местната
Коментари Харесай

Екоактивисти чистят осквернената природа в Добра вода

На 16-ти май, неделя, за следващ път доброволци от локалната гражданска организация " Промяна за Пазарджик " провеждат разчистване на осквернената природа в Добра вода край града. Припомняме, че в предходните почивни дни бяха извършени и други сходни акции, резултатите от които са приемливи, само че един от тях сподели, че единствено за ден не е допустимо да се отстрани натрупваният с години хорски отпадък.

" Замърсяванията са с необразован темперамент - най-вече опаковки от храна и питиета захвърлени от туристи - пишат основателите.
Мястото за срещата ще е на кръговото на моста на Марица посока Казармата, малко след бензиностанция,,ЕКО`` и куриерска компания,,Лео Експрес`` от 14:00 часа.
Изчакваме се до 14:20 часа. За тези хора, които не съумеят да дойдат дотогава оставяме телефонен номер за контакт с нас: 0988 77 56 51 ".

Да напомним още, че кметът на града Тодор Попов награди за проявената гражданска интензивност част от уредниците на екоакцията, като оказа и даде обещание отсега нататък цялостно подпомагане за извозването на събраните боклуци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР