На 16 февруари председателят на КНР Си Дзинпин изпрати поздравителна

...
На 16 февруари председателят на КНР Си Дзинпин изпрати поздравителна
Коментари Харесай

Си Дзинпин изпрати поздравителна телеграма до новоизбрания президент на Финландия

На 16 февруари ръководителят на КНР Си Дзинпин изпрати приветствена депеша до Александър Стуб във връзка избирането му за президент на Република Финландия.

В нея той акцентира, че с общи старания Китай и Финландия поддържат връзките си на обичайно другарство и реализират ново развиване през последните години. Двете страни постоянно са се придържали към взаимното почитание, взаимната полза, а практическото съдействие в разнообразни области им е донесло осезаеми изгоди. „ Придавам огромно значение на развиването на китайско-финландските връзки и съм подготвен да работя с Вас, с цел да продължи да се развива другарството сред Китай и Финландия, за по-нататъшно поощряване на ново партньорство, насочено към бъдещето, за взаимно справяне с световните провокации и за поощряване на международния мир и развиване “, написа в телеграмата си китайският водач.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед65877Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед74459Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед39382Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед21323Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед110127Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед371742Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251145Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед226543Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед110127Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед94104Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев18645Причините за конфликта сред Съединени американски щати и Русия съгласно Оливър Стоун  Жоржета Пехливанова Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР