На 16.08.2022 г. във Военно-окръжна прокуратура-Пловдив е образувано досъдебно производство,

...
На 16.08.2022 г. във Военно-окръжна прокуратура-Пловдив е образувано досъдебно производство,
Коментари Харесай

Дни преди да убие приятелката си, военнослужещият я пребил пред колегите ѝ

На 16.08.2022 година във Военно-окръжна прокуратура-Пловдив е формирано досъдебно произвеждане, което би трябвало да откри дали на 15.08.2022 година в гр. Стара Загора военнослужещ съзнателно е умъртвил жена си, като действието е осъществено при изискванията на домашно принуждение.
Прочетете още
Жената и военнослужещият имали подписан цивилен брак от 2010 година През последните месеци връзките им се влошили, което довело до чести вербални разногласия и физическа разпра сред двамата.

На 13.08.2022 година военнослужещият посетил работното място на брачната половинка си и провокирал скандал, съпроводен с нанесен побой. Тъй като дамата не се явила на работа на 15.08.2022 година, нейна колежка пробвала да й се обади по мобилен телефон, само че не съумяла да реализира контакт и се свързала с майката ѝ.

Подаден е сигнал в ОД на Министерство на вътрешните работи - Стара Загора за търсене на дамата. На 16.08.2022 година полицейски чиновници отишли до фамилното жилище, звънели, само че никой не отварял. След като благодарение на механически средства била преодоляна заключена железна входна врата, чиновниците на Министерство на вътрешните работи видели мъртвец на мъж в коридора на жилището. С оглед на събитието, че се касае за военнослужещ, те са уведомили способените органи - Военно-окръжна прокуратура-Пловдив и районен съд " Военна полиция " - Пловдив.

Местопроизшествието е непокътнато до идване на боен следовател, който е направил оглед на местопроизшествието. Намерени са труповете на двамата с забележими огнестрелни рани в региона на главата. Установено е и огнестрелно оръжие, законно притежавано от военнослужещия, с което се допуска, че е породена гибелта и на двамата.

Продължава осъществяването на процесуално-следствени дейности, работи се по всички вероятни версии.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР