На 15 юни 2024 г., събота, ще се проведе Ден

...
На 15 юни 2024 г., събота, ще се проведе Ден
Коментари Харесай

Печатат банкнота с лика ви в Деня на отворените врати в БНБ

На 15 юни 2024 година, събота, ще се организира Ден на отворените порти в Българската национална банка. Българска народна банка ще обезпечи свободен достъп за жители в централната постройка на институцията за времето от 10.00 до 17.00 часа.

Денят на отворените порти през актуалната година ще премине под знака на 145-ата годишнина от основаването на Българска народна банка. Посетителите ще имат опция да прегледат заседателната зала на Управителния съвет, в която са взимани едни от най-важните решения във финансовата и банковата история на страната, галерията с маслени портрети на шефовете, кабинета на шефа, музейната колекция  на Българска народна банка, оперативния салон за клиенти, както и да получат сувенирна банкнота със своя лик, изобразен върху нея.

Специален акцент тази година е подредената в паричния салон галерия, отдадена на 145 години от основаването на Българската национална банка, нейната история през годините и нейните здания. 

На разположение на групите гости ще бъдат чиновници на банката, които ще ги съпровождат и ще ги срещнат с главните функционалности и задания на институцията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР