На 15 септември учебната година ще бъде открита присъствено във

...
На 15 септември учебната година ще бъде открита присъствено във
Коментари Харесай

Учебната година ще бъде открита присъствено във всички общински училища в София

На 15 септември образователната година ще бъде открита присъствено във всички общински учебни заведения в София.

Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, която посети през днешния ден 30 СУ Братя Миладинови в ж.к. " Зона Б-5 ". Изцяло са актуализирани пет спортни стадиони, има опция за разкриване на образователната година навън в новоремонтирания двор.

Фандъкова пожела здраве на всички възпитаници и учители в София и изрази вяра образователната година да е единствено присъствена. Построен е нов корпус към 52 ОУ " Цанко Церковски " в кв. " Бояна ", учениците там ще могат да учат единствено в една промяна. В двора е направено спортно игрище. Кметът осведоми, че в 117 учебни заведения в столицата са направени дребни и огромни поправки, в 23 от тях работата ще продължи и след 15 септември. Създадена е организация от страна на шефовете и районните кметове ремонтите да не пречат на образователния развой.

Фандъкова заяви, че са актуализирани пешеходните пътеки към учебните заведения и детските градини. Кметът прикани водачите да карат по-внимателно и да пазят децата, както на първия образователен ден, по този начин и през цялата година.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР