На 15 септември китайският председател Си Дзинпин изпрати поздравително писмо

...
На 15 септември китайският председател Си Дзинпин изпрати поздравително писмо
Коментари Харесай

Си Дзинпин изпрати поздравително писмо до Форума за международно сътрудничество на жп коридора Китай-Европа

На 15 септември китайският ръководител Си Дзинпин изпрати приветствено писмо до Форума за интернационално съдействие по железопътния транспортен кулоар Китай-Европа.

Си Дзинпин уточни, че от самото си основаване, коридорът Китай-Европа поддържа безвредна, постоянна и безпроблемна работа, основава нов модел на интернационален превоз сред Азия и Европа, построява нова платформа за икономическо и комерсиално съдействие и мощно пази стабилността на интернационалната верига за доставки на промишлени артикули, давайки нов подтик на развиването на международната стопанска система. Китай ще продължи да работи с всички страни, с цел да поддържа „ духа на Пътя на коприната “ - мир и съдействие, неприкритост и изчерпателност, взаимно образование и взаимно оценяване, и най-много - взаимна полза, в която всички печелят. Такова съдействие ще дава нов и по-голям принос за поощряване на международното икономическо развиване и благосъстоянието на народите на всички страни.

Форумът за интернационално съдействие по железопътния транспортен кулоар Китай-Европа се организира в град Лиенюнган, провинция Дзянсу. Темата на събитието тази година е „ Задълбочаване на свързаността и поощряване на взаимноизгодното съдействие ".
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР