На 15 септември хиляди български деца прекрачиха прага на своето

...
На 15 септември хиляди български деца прекрачиха прага на своето
Коментари Харесай

На добър час: Вижте кои БГ звезди имат деца първолаци

На 15 септември хиляди български деца прекрачиха прага на своето учебно заведение, някои от които за първи път. Всички са с букети в ръце, тръпнещи от неспокойствие за това, което ги чака в клас, носещи раници на тил. Срещу тях стоят родителите им, с насълзени очи. Вероятно леко обезпокоени поради пандемията и облекчени от това, че ваканцията свършва.

Много от известните българи имат първолаци и занапред ще вървят по учебни тържества и наставнически срещи.

Някои не пропуснаха да споделят вълненията си в обществените мрежи.

1. Ивайло Захариев

„ Личи ли, че тазгодишният ми първолак си изпълни бузките с бисквитката от новата му госпожа? “, написа Ивайло Захариев във Фейсбук.

Актьорът, който играе в „ Пътят на достойнството “, показа, че от тази година има двама възпитаници – Дамян и батко му Филип, който е единствено с една година по-голям.

2. Мариан Бачев
Актьорът, който е и учител във факултета по театрални изкуства към Американския лицей в София, също има първокласничка – по-малката му щерка.

„ Изключително трогателен първи образователен ден за нас с Милена. Косара е в първи клас, а Александрина – в осми “, написа той във Фейсбук, показвайки по какъв начин прави прическа на едно от децата.

„ Букли въртим секакви! “, добави той, изтъквайки, че Косара е определена да споделя стихче пред цялото учебно заведение.

3. Биляна Йотовска
Броени дни преди старта на образователната година, фитнес моделът бе в Берлин. Макар нейната щерка да не е в първи клас, тя показа в обществените мрежи, че с половинката ѝ са участвали на тържеството в 143 ОУ „ Георги Бенковски “.

„ На добър час в 5-ти клас, благо дете! “, написа Биляна Йотовска и качи няколко фотоси с Димитър Димитров и порасналата Никол.

4. Ваня и Евгения Джаферович
Бившият футболист, който неотдавна се изявява като артист в известен български сериал, изпрати дъщеричката си в трети клас. Лея, която е родена в средата на февруари, театралничи до гордите си баща и мама малко преди да влезе в учебно заведение.

„ Първи образователен ден е, а аз не знам в кой клас е, аз ли съм на учебно заведение, те ли са… както и да е, значимо е, че е доста хубаво “, написа Ваня Джаферович, който е участвал на първия образователен ден дружно с жена си Евгения.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР