На 15 октомври (събота), на връх рождения ден на актьора

...
На 15 октомври (събота), на връх рождения ден на актьора
Коментари Харесай

Премиерата на „До Мариус и назад“ събра приятели и фенове на актьора

На 15 октомври (събота), на връх рождения ден на артиста и режисьор Мариус Куркински, публичната телевизия показа предпремиерно документалния филм „ До Мариус и обратно “. Филмът е една персонална среща с Мариус Куркински, който споделя за най-важните неща в своя живот. Детството, фамилията, театърът и вярата в Бог са тематиките, през които минава огромният артист, до момента в който се завръща към обичаните си места в родния град Варна. Режисьор е Димитър Радев.

Събитието събра доста другари и фенове на гения на Мариус Куркински. Сред звездите, които го почетоха бяха Аня Пенчева, Иво Аръков, Елен Колева, Любомир Петкашев, Кирил Ефремов и други

Сценарист и режисьор на кино лентата „ До Мариус и обратно “ е Димитър Радев, оператор Калоян Божилов, изпълнителен продуцент на поредицата е Ирена Маринова, а редактор – Ваня Бойчева. Зрителите могат да видят изповедта на Мариус Куркински тази сряда (19 октомври), от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

„ Благодаря, че сте част от това събитие, което е същинска горделивост за Българската национална телевизия, тъй като поредицата „ Българска национална телевизия Представя “ има за цел да покаже хората, които познаваме от екрана, от театралната сцена, oт музикалната сцена и освен в една по-различна светлина. Аз съм същински щаствлив, че днешната премиера съумя да съвпадне с рождения ден на Мариус. “, сподели Антон Андонов – член на Управителния съвет на Българска национална телевизия.

Това е един подарък от Българската национална телевизия, който получавам и ще го приема с признателност. Благодаря за това, че тя обръща внимание на работата ми в театъра, че е била с мен през всичките години, заснемала е първите ми моноспектакли и те могат да бъдат гледани, с помощта на Българска национална телевизия. Лично аз харесах метода, по който целия екип подходи към кино лентата. “ – показа Мариус Куркински.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР