На 15 март от 10:00 до 16:00 часа в Юнашкия

...
На 15 март от 10:00 до 16:00 часа в Юнашкия
Коментари Харесай

Кандидатстудентска борса Варна 2024: Врата към бъдещето във висшето образование

На 15 март от 10:00 до 16:00 часа в Юнашкия салон във Варна ще се състои основно събитие за всички възпитаници, насочили взор към висшето обучение – Кандидатстудентската борса Варна 2024. Организирана от Центъра за кариерно насочване към Община Варна , борсата се обрисува като една от най-важните платформи за бъдещите кандидат-студенти в района.

Събитието ще събере на едно място всички шест висши образователни заведения , които Варна гордо показва – Висше военноморско учебно заведение „ Никола Й. Вапцаров “, Медицински университет „ Проф. доктор Параскев Стоянов “, Варненски свободен университет „ Черноризец Храбър “, Технически университет, Икономически университет и Висше учебно заведение по мениджмънт. Представителите на тези образователни заведения ще дават настояща информация по отношение на стратегиите на образование, периодите за кандидатстване, изискванията за банкет и семестриалните такси.

Бъдещите кандидат-студенти ще имат неповторимата опция да бъдат съветвани персонално и да получат отговори на всички свои въпроси непосредствено от източника . Освен това, те ще научат повече за опциите за професионална реализация след довеждане докрай на обучение и за стратегиите за студентски стажове, които са основни за тяхната бъдеща кариера.

Организаторите от Центъра за кариерно насочване към Община Варна имат за цел освен да дават информация, само че и да основат условия за пряк разговор сред образователните заведения и евентуалните им студенти. Тази самодейност е ориентирана към привличането на качествени претенденти, които да допринесат за развиването на висшето обучение във Варна и да се осъществят сполучливо в бъдеще .

Кандидатстудентската борса Варна 2024 е отворена за възпитаници от цялата Варненска област, които са заинтригувани да продължат образованието си във висше учебно заведение. Това събитие предлага освен скъпа информация, само че и ентусиазъм за младежите да следват своите фантазии и професионални желания .

Посещението на тази борса може да бъде първата стъпка към сполучливото бъдеще на всеки младеж, който е на прага на своето висше обучение. Не пропускайте тази опция да се запознаете от близко с разновидностите за вашето бъдещо обучение и кариера.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР