На 15 февруари дама е нападната от напълно непозната жена

...
На 15 февруари дама е нападната от напълно непозната жена
Коментари Харесай

Жена напада хора по улиците в София

На 15 февруари дама е нападната от изцяло непозната жена в столичния квартал " Младост ". Нападението е станало до момента в който тя е чакала на светофар в колата си. През януари имаше случаи, при които жена нападаше други дами без причина.  Тогава нападателката беше арестувана.

Две от пострадалите дами, станали обект на най-новите набези, описаха в на NOVA, че не са предизвикали с нищо експанзията против себе си.  

" Бях в автомобила си. Прибирах се от работа на 15 февруари. Видях жена на междинна възраст, която не пресичаше, където би трябвало. Изчаках я да пресече и когато тя стигна до колата ми отвори вратата. Аз започнах да дърпам вратата, с цел да я затворя ", твърди Миляна.

По думите й претърпяното е било огромен потрес, само че не е подавала сигнал в полицията.

" Преди няколко месеца паркирах пред блока си. Когато тази жена ме видя се качи на предния похлупак и стартира да ме наскърбява с вулгарни думи. Докато тя блъскаше по предното стъкло, аз звънях на незабавния телефон 112. Тази жена е познайница на целия регион ", прибавя и Надежда.

От полицията показват, че дамата е била арестувана преди месеци, само че още веднъж е на независимост, защото прокуратурата е отказала да издаде заповед за въдворяване, тъй  като се чака да излязат психиатричните експертизи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР