На 15 април, неделя, Асеновград ще се превърне в арена

...
На 15 април, неделя, Асеновград ще се превърне в арена
Коментари Харесай

Скейтбордисти, урок по танци и детска дискотека на Фестивал в Асеновград

На 15 април, неделя, Асеновград ще се трансформира в сцена за улично изкуство. Предстои да се организира третото издание на Фестивала „ Брилянтин “, който е отдаден на 12-ти април - Ден на децата от улицата и на 15-ти април - Световен ден на културата и изкуството. В продължение на четири часа на площада в града дребни и огромни ще имат опцията да следят или да станат част от разнообразните и ексцентрични мероприятия.
Участниците от квалифицираната стратегия ще показват своите гении в региона на танците, сладкарството, скейтборда и други. Танцьори от разнообразни асеновградски денс обединения ще открият Фестивала на уличното изкуство тъкмо в 11:00 ч. на площад „ Академик Николай Хайтов “ в Асеновград. Те ще танцуват до 11:30 ч., когато следва да стартира едночасов открит урок по танци. От 12:30 ч. до 13:00 ч. за най-малките фенове е готова занимателна стратегия с аниматори. Точно в 12:00 часа ще започват арт занимания и работилница „ Сладко изкуство”, с присъединяване на представители от Градска библиотека „ Паисий Хилендарски “, Дневен център за деца с увреждания и Център за социална поддръжка в Асеновград. Ателиетата ще продължат час и половина. Паралелно с арт работилниците, от 13:00 ч. до 15:00 ч. в ПГ ”Свети Патриарх Евтимий” ще се организира самодейността „ Избери най-подходяща прическа за теб”.
Уличният фестивал „ Брилянтин “ няма да премине и без час за детска дискотека навън – от 14:00 ч. до 15:00 ч. на Централния площад. По същото време, феновете на скейтборд и ховърборд ще могат да се насладят на демонстрации на възпитаници. И още - графити ще бъдат изрисувани до Център за новаторски услуги-Асеновград /в двора на СУ „ Свети Княз Борис I”/ и на стена от блока на улица ”Васил Левски” №7 /срещу Общинския пазар/. Дефиле на хвърчила ще закрие Фестивала на уличното изкуство в Асеновград. При неподходящи метеорологични условия, мероприятията ще се проведат в Градската библиотека.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР