На 15.04.т.г. около 18.20 ч. на пътя между с. Руен

...
На 15.04.т.г. около 18.20 ч. на пътя между с. Руен
Коментари Харесай

Биха шофьор на линейка, който се отзова на сигнал за катастрофа на Опел и каруца

На 15.04.т.г. към 18.20 ч. на пътя сред с. Руен и с. Ябълчево, л.а. ”Опел Зафира ”, с бургаска регистрация, ръководен от 18 годишен мъж от с. Дъскотна – стаж 5 дни, заради придвижване без нужната отдалеченост, блъска откъм гърба каруца с кон, ръководена от 18 годишен мъж от с. Руен, с която се придвижвало и 8 годишно момче от с. Руен.

Същото получило повърхностни рани по главата, прегледано и освободено за домашно лекуване. При медицинския обзор, осъществяван от страна на чиновници на ”Спешна помощ ” – Руен, майката на потърпевшото дете – 32 годишна жена от с. Руен почнала да крещи и да се държи нападателно, пише novavarna.net.

Майката е подкрепена от нейни близки, които били във очевидно нетрезво положение. Заедно те нападали словесно лидера на колата за спешна помощ и желали да се саморазправят с него, като съумели да му нанесат удари с юмруци по лицето и цялото тяло.

Водачът на колата за спешна помощ – 43 годишен мъж от с. Руен е обкръжен от нападателните родственици, като за обезвреждане ескалиращото напрежение, двамата полицейски чиновници от Районно ръководство – Руен, пристигнали на мястото на случая, произвели със служебното си оръжие няколко изстрела в безвредна посока.

След в допълнение оказано подпомагане са арестувани шестима мъже, съпричастни към осъществения побой, на възраст от 26 до 43 години, всички от с. Руен. Пострадалият лидер на колата за спешна помощ е превозен в УМБАЛ – Бургас и настанен в поделение ”Неврохирургия ” с комоцио, с заплаха за живота. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Руен.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР